PAN Ogród Botaniczny Centrum Zachowania Różnorodności Biologicznej w Powsinie poszukuje OGRODNIKA w Zespole Kolekcji Roślin Dendrologicznych.

Do zadań ww. osoby będzie należało:

wykonywanie prac ogrodniczych w kolekcjach dendrologicznych:  koszenie, cięcie żywopłotów, krzewów, drzewek, grabienie, sadzenie roślin itp.

Wymagania:

• wykształcenie średnie, najlepiej o profilu ogrodniczym
  • doświadczenie w pracach ogrodniczych
  • umiejętność obsługi narzędzi ogrodniczych
  • dobra organizacja pracy
  • rzetelność i punktualność
  • umiejętność pracy w zespole

Mile widziane:

• prawo jazdy kategorii B

Oferujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełny etat
  • stabilne wynagrodzenie
  • pakiet świadczeń socjalnych
  • pracę w doświadczonym zespole
  • możliwość podnoszenia kompetencji zawodowych

Zgłoszenia:

Zgłoszenia zawierające CV (wraz z klauzulą zamieszczoną poniżej) prosimy  przesyłać na adres: anna.koson@ob.pan.pl (Temat: Rekrutacja) do 29 lutego 2024 r.

Dodatkowe pytania prosimy kierować pod numer telefonu 22 648 38 56 wew. 244 (w godz. 8.00–15.00).

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez PAN Ogród Botaniczny – CZRB w Powsinie moich danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji tej i kolejnych (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Zapraszamy do naszego Zespołu!