PAN Ogród Botaniczny poszukuje samodzielnej osoby do zajmowania się sprawami wyżywienia grup uczestniczących w warsztatach edukacyjnych, do przygotowywania posiłków dla pracowników i poczęstunków dla gości, obsługi gastronomicznej wernisaży, a w okresie letnim także do prowadzenia ogródka grillowego dla odwiedzających Ogród Botaniczny.

Wymagania:

  • umiejętności poparte doświadczeniem w zakresie przygotowywania posiłków zbiorowych;
  • dobra organizacja pracy – umiejętność planowania, zarządzania zaopatrzeniem, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością itp.;
  • umiejętności w zakresie prowadzenia dokumentacji związanej z zakupami i rozliczeniami z Działem Księgowości;
  • pracowitość, samodzielność, wysokie umiejętności interpersonalne;
  • elastyczność i umiejętność reagowania na bieżące potrzeby wynikające z działalności Ogrodu;
  • pogoda ducha i pozytywne nastawienie:)

Warunki pracy i płacy do uzgodnienia podczas rozmowy.

Oferty prosimy przesyłać na adres: m.szymanczyk@obpan.pl.

Dodatkowe informacje: 533 309 104